MISSIE | WERKWIJZE | ACHTERGROND

“Burn-out is nu officieel een beroepsziekte. Ik hoor mensen om mij heen ook zeggen dat het wel een soort hype lijkt. Jij en ik weten allebei dat hoe jij je nu voelt niets te maken heeft met een hype. Je hebt veel lichamelijke klachten door de spanning en stress en het ging van kwaad tot erger. Totdat je lichaam “STOP” schreeuwde en je niets meer kon….”

Mijn bedrijf is ervoor diegene die dit herkent. Diegene die thuis zit op de bank, bezig is met re-integratie, op zoek is naar ander werk, niet weet wat de volgende stap is. Waarbij de levensenergie weer voldoende aanwezig is om aan de slag te gaan met herstel, inzicht en persoonlijke groei. Stapje voor stapje en met hulp. Want als je in deze situatie zit hoef en kun je het niet alleen.

Ik weet zelf als geen ander hoe het is om in deze situatie te zitten. En voor mij persoonlijk lange tijd niet de baan te hebben waar ik echt gelukkig van werd. Met het uiteindelijke resultaat (na jaren) dat ik burn-out thuis kwam te zitten. In deze periode ben ik gaan herontdekken wat mijn dromen zijn en wat ik nou echt wil met mijn carrière. Met hulp uiteraard, want ik had het al lang genoeg alleen gedaan. En heb ik een grote knoop doorgehakt. Ik ben voor mezelf gestart en heb ontslag genomen bij het bedrijf waar ik al 11 jaar werkte.

WERKWIJZE

Ik heb liefde voor het coachvak. Ik ben een coach die mijn vak heel serieus neemt. Mensgericht, empathisch, doortastend, authentiek, oprecht, confronterend waar nodig zijn kwaliteiten van mij. Ik heb veel ervaring in coaching, gedegen opleidingen gevolgd, laat mij regelmatig bijscholen en ben ervaringsdeskundige in het gecoacht worden.

Ik ondersteun je door het stellen van kritische vragen, je uit te dagen en een spiegel voor te houden zodat je meer zicht krijgt op wie je werkelijk bent en wat je belangrijk vindt. We gaan aan de slag met oefeningen tijdens de coaching en met praktijkoefeningen in je werk- en privé omgeving. Je werkt gericht aan je persoonlijke ontwikkeling. Met iedere sessie groeit je zelfkennis en word je bewuster van wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Je kunt dan keuzes gaan maken die bij jou passen.

OPLEIDING EN ERVARING

Na mijn studie Maatschappelijk Werk & Dienstverlening op de HAN in Nijmegen ben ik gaan werken als communicatietrainer en opleidingsadviseur. Daarna heb ik aan verschillende teams leidinggegeven. Tijdens mijn burn-out heb ik besloten om ontslag te nemen en afscheid te nemen van het bedrijf waar ik werk. Vanaf dat moment ben ik gestart met mijn eigen bedrijf en ben ik mijn eigen praktijk gestart.