Weggeef actie

‘WEEK VAN DE WERKSTRESS’ – WEGGEEF-ACTIE

1x gratis en vrijblijvend coachgesprek.

Heb je last van werkstress? Vind je het fijn om hier met een ervaren coach over te hebben? In één gesprek ga je al met mooie inzichten, tips en handvatten de deur uit. 

Geef dan onderaan deze pagina je naam en e-mailadres op en je maakt kans op een gratis coachgesprek!

Lees verder als je wilt weten wat ik voor je kan betekenen.

Zit je in een burn-out of heb je veel last van spanning en stress? Weet je niet hoe je hier alleen uit kunt komen? Je ziet de muren op je afkomen, je moet verplicht rust nemen en opladen. Alleen lukt juist dit allemaal niet. De goedbedoelde adviezen vliegen je om de oren. Van familie, vrienden en je leidinggevende en de bedrijfsarts. Maar het lukt je gewoon niet.

Spreekt mijn website en mijn profiel jou aan. Neem dan contact op met mij. We kijken rustig en op jouw tempo wat je nodig hebt en waar ik je bij kan helpen. We gaan stapje voor stapje.

Op mijn website zie je verschillende mogelijkheden voorbijkomen. Laten we vooral eerst even kort bellen. En hebben we dan een klik, dan kom je langs bij mij op locatie in Arnhem, of we spreken ergens af om te gaan wandelen en een kop koffie te doen. De kosten daarvoor zie je hieronder. En dan nog zit je nergens aan vast.